HURTIG, FLEKSIBEL OG KVALITETSBEVIDST

Weissenborn A/S leverer komponenter og samlede løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Vores speciale er korte, komplekse serier og mindre ordrer. Vi producerer dem hurtigt, fleksibelt og i dokumenteret kvalitet. Vores kunder findes især inden for vindindustrien og andre vækstbrancher, der beskæftiger sig med klimavenlig teknologi. De passer perfekt til vores egen code-of-conduct og vækststrategi.

 

DOKUMENTERET KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK

Weissenborn A/S er certificeret af FORCE Certification A/S efter ISO 9001 - 2008, som dækker hele vores produktion og ordrebehandling. Vores kunder får desuden den ekstra tryghed, at vi ser på enhver ordre med kritiske øjne. Vi er håndværkere, der ikke er bange for at udfordre vanetænkning, når vi møder den. Kan vi optimere pris, kvalitet og sikkerhed, giver vi klar besked. Vi er proaktive, frem for reaktive. Når skaden først er sket, er pengene spildt.

 

ÉN LEVERANDØR ER NOK

Weissenborn A/S har en stor egenproduktion, men sourcer også komponenter fra udvalgte samarbejdspartnere. Vi tilbyder derfor at montere og levere enhver ordre i samlede enheder og kit-builds. Vores kunder behøver kun handle ét sted. 

Weissenborn A/S leverer 97% af alle ordrer til tiden (2016) og har et mål om at levere mindst 98% af alle ordrer rettidigt.

Weissenborn A/S skabte en vækst på 36,67% fra 2015-2016. Målet er at skabe en kontrolleret vækst på 5-10% pr. år.

Læs mere: Gearet til vækst Pil-blaa

Weissenborn A/S har en soliditetsgrad på 53% (2016)

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1