TOWER INTERNALS, KIT OG KOMPONENTER

Weissenborn A/S er godkendt til at levere kritiske komponenter og løsninger som faldsikringer og løfteudstyr til vindindustrien. Blandt vores produkter er også døre, trapper, afstivninger og afskærmninger samt andre tower internals. Vi leverer gerne kit-builds, hvor vi sourcer en del af komponenterne fra samarbejdspartnere. Alt monteres hos os i samlede enheder, som er dækket af vores dokumenterede kvalitet.
Vi leverer desuden komponenter til andre kit-buildere og til internationale logistikcentre i vindbranchen.

 

VI HOLDER PRISEN PÅ STRØM NEDE

Det gælder om at holde vægten nede, når man producerer vindmøller. Alt bliver billigere og nemmere at transportere og håndtere, når tårne og naceller taber overflødige kilo. Ikke mindst derfor har vi forfinet vores kompetencer inden for aluminium, som vejer langt mindre end stål. På den måde bidrager vi til at mindske prisen på strøm fra vindmøller.

 

ALUMINIUM ER NEMT AT GENANVENDE

Aluminium kan genanvendes uden videre. Der skal hverken fjernes maling eller anden overfladebehandling, fordi aluminium ikke skal beskyttes mod korrosion. Komponenter i aluminium bidrager derfor til at højne en vindmølles samlede klimaprofil. 

Applications_vind.jpg

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1