SVEJSNING I STÅL (SORT STÅL) I SUPER KVALITET 

Hos Weissenborn A/S går vi meget op i kvalitet. Også når det gælder svejsning i stål (sort stål). Kvalitet og omhu er nemlig nøgleord i alt hvad vi foretager os. Svejsning i stål (sort stål) er ingen undtagelse. Vi ved, at vores kunder forventer svejsning i super kvalitet.

 

VELUDFØRT SVEJSEARBEJDE – EN FÆLLES OPGAVE 

At levere veludført svejsearbejde ville ikke være muligt uden god kommunikation med vores kunder. Hos Weissenborn betragter vi det som en fælles opgave at optimere resultatet af vores svejsearbejde. Vi har stor erfaring med at anvende de bedste materialer og arbejdsgange – baseret på fortløbende tilbagemeldinger fra kunder og medarbejdere.

 

ARBEJDE DER LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE 

Arbejde udført af Weissenborn skal være arbejde der lever op til forventningerne. Derfor anvender vi altid den nyeste teknologi og en maskinpark, der er up to date – og fokuserer på løbende efteruddannelse af medarbejdere. Forventningerne er store, men det er vores tiltag til at optimere vores arbejde også. 

 

SKAL DU HAVE UDFØRT SVEJSNING I STÅL?

Du er altid velkommen hos Weissenborn A/S. Ring på telefon 75 72 77 00, og hør nærmere om hvilke muligheder der er for at få udført svejsning i stål.

C-ID-6


C-ID-11

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1