SKÆRING MED FIBER LASER 

Ud over forskellige former for kvalitetssvejsning kan Weissenborn A/S nu også levere avancerede skæreopgaver medfiber laserskæring. Vi kan håndtere skæreopgaver i plader op til 3000 x 1500 mm, og der udføres laserskæring af pladetykkelser fra 20 mm stål, 15 mm aluminium og 15 mm rustfrit stål samt andre ædelmetaller. Weissenborn A/S kan desuden tilbyde avancerede skæreopgaver med laserskæring med kort leveringstid.

 

STORE OG SMÅ KUNDER – STORE OG SMÅ OPGAVER 

Weissenborn A/S byder med interesse både store og små kunder velkomne. Vi er vant til at håndtere både store og små opgaver med samme entusiasme og professionalisme – og vores kunder er vant til at modtage kvalitetsarbejde, uanset om der er tale om store eller små seriestørrelser.

 

GEARET TIL FREMTIDEN 

Weissenborn har anskaffet en fiber laserskærer, der er gearet til fremtiden – og det går stærkt: Med hightech fiberlaserteknologi går det op til 3-4 gange hurtigere end med en traditionel laserskærer. Vores maskinpark er således gearet til fremtiden.

 

LASERSKÆRING ELLER ANDRE OPGAVER?

Uanset om du har brug for laserskæring eller andre opgaver, kan du henvende dig hos Weissenborn A/S. Her sidder der medarbejdere klar på telefon 75 72 77 00. Vi glæder os til at tage imod dig. 

C-ID-6


C-ID-11

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1