STYR PÅ KVALITETEN, STYR PÅ ALT

FORCE Certification A/S har certificeret Weissenborn A/S efter ISO 9001-2008 og ISO 3834-2. Og med 100 % styr på kvalitet og sikkerhed, er det ingen sag at have styr på alt andet. Derfor kan vi hurtigt lægge præcise produktionsplaner for den enkelte ordre.

 

DU FÅR OVERSKUD TIL MERE

Vores produktionsstyring kører i IT-baserede planlægningssystemer. Al tilrettelæggelse sker med få museklik. Det er derfor nemt at tilpasse alle arbejdsgange fleksibelt til den enkelte ordre. Selv komplekse opgaver kan leveres hurtigt. Sammen med vores kompetencer inden for kit-building, giver det kunderne større overskud og færre bekymringer. Du kan trygt koncentrere dig om større opgaver og skære ned på det samlede antal leverandører.

 

DIT LIV I VORES HÆNDER

Alle medarbejdere i produktionen er certificerede til deres svejseopgaver, og de bliver løbende testet efter faste procedurer. Derfor kan du trygt lægge dit liv i vores hænder. Det gør mange mennesker hver eneste dag. Ikke mindst de servicemontører, der er fastgjort til vores faldsikringer, når de arbejder på vindmøller. Vi bærer et stort ansvar. Det er alle medarbejdere hos Weissenborn A/S bevidste om. Vi minder hinanden om det hver eneste dag.  

C-ID-6


C-ID-11


Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1


Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1