CERTIFICERINGER

- din sikkerhed for dokumenteret kvalitet


I Weissenborn A/S prioriterer vi et godt håndværk baseret på dokumenteret høj kvalitet. Vores omfattende certificeringer og mangeårige praktiske erfaring er din garanti for, at du får en unik samarbejdspartner med 100% styr på kvalitet og sikkerhed. Vi ser altid på hver enkelte ordre med kritiske øjne samtidig med, at vi gerne udfordrer vanetænkningen i vores arbejde. Det betyder, at du som kunde oplever øget tryghed og kan forvente, at vi giver klar besked, hvis vi kan optimere enten pris, kvalitet eller sikkerhed.


Vi stræber altid efter at levere de bedste komponenter og samlede løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Derfor er kvaliteten, certificeringen og sporbarheden en altafgørende forudsætning for, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds.


Krav til kvalitet og sporbarhed

I Weissenborn A/S kan vi dokumentere vores høje kvalitet, som dækker hele vores produktion og ordrebehandling. Nedenstående certificeringer fra FORCE certification A/S sikrer dig, at vores arbejde og løsninger overholder alle gældende krav til både kvalitet og sporbarhed.

Speciale i komplekse serier og mindre ordrer

Vores speciale er korte, komplekse serier og mindre ordrer, som vi producerer hurtigt, fleksibelt og i dokumenteret kvalitet for dig. Vi leverer til en række forskellige og krævende brancher inden for især vindindustrien og andre vækstbrancher, der beskæftiger sig med klimavenlig teknologi. Et samarbejde med os i Weissenborn A/S er baseret på tillid, fleksibilitet og proaktiv sparring.

mand-tester.jpg

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1