SAMLEDE LØSNINGER OG KOMPONENTER

Weissenborn A/S har særligt fokus på klimavenlige industrier, f.eks. virksomheder i vindindustrien. De er blandt fremtidens grønne vækstbrancher, der passer perfekt med vores egen vækststrategi.
 

KLIMAVENLIGE INDUSTRIER

Til vindindustrien leverer vi primært tower internals, men også komponenter til naceller. Vi har derfor et grundigt kendskab til denne branches særlige krav, behov og forretningsgange. Foruden vind beskæftiger Weissenborn A/S sig med forretningsområder som affaldshåndtering og luftrensning. Vi var f.eks. med til at levere luftrensningsanlægget til verdens første halmbaserede bioethanolanlæg, som blev præsenteret under COP15.

 

DEL AF GREEN TECH CENTER 

Som en naturlig del af vores vækststrategi - har Weissenborn A/S valgt også at være del af Green Tech Center, som også ligger i Vejle.  Det er Danmarks førende demonstrationscenter inden for grøn teknologi.  

 

Da vi i forvejen arbejder tæt sammen med energisektoren, ser vi en plads i centeret som en oplagt mulighed for at ”tune” virksomhedens fokus i retning af innovative metalløsninger til virksomheder inden for Green Tech-sektoren. Vi ser muligheder i, f.eks. at hjælpe energivirksomheder med at udvikle og producere demo-  og prototyper.  

 

Med en plads i Green Tech Centeret får vi også adgang til den nyeste viden og erfaring indenfor Smart Grid og grøn energi, hvilket åbner en lang række muligheder for os.

 

ANDEN INDUSTRI

Siden 1888 har Weissenborn A/S produceret alt fra filteranlæg til affaldspressere. Plus færdige maskiner til korn- og foderstofbranchen samt komponenter til fødevareindustrien. Leveringstiden er altid kort, hvad enten det drejer sig om komponenter eller samlede enheder og kit-builds. Mindre ordrer kan ofte leveres inden for nogle dage.

Applications.jpg

 

Dong.jpg

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1