ALUMINIUMSSVEJSNING MED PRÆCISION 

Aluminiumssvejsning / Alu svejsning er en kompleks proces, hvor præcision og nøjagtighed er nøgleordene for et godt resultat.


NÆRHED TIL KUNDERNE


Nærhed til kunderne og involvering i dem og deres virksomhed er udgangspunktet for at kunne skabe et godt resultat. At skabe et god resultat er målet for et godt samarbejde. Vejen til målet går gennem dygtige og kompetente medarbejdere, som hvert især gør deres ypperste for, at vi når i mål. Alle medarbejdere i produktionen er certificerede til svejseopgaver i aluminium, og de bliver løbende testet efter faste procedurer. Derfor kan du trygt lægge dine svejseopgaver hos os.

 


FRA ENHEDSLØSNINGER TIL TOTALLØSNINGER

Gennem årene har Weissenborn A/S opbygget stor viden og erfaring indenfor aluminiumssvejsning - en viden som vi bruger til at skabe langsigtede og værdiskabende løsninger for vores kunder. For dig som kunde betyder det, at du er sikret produkter af høj kvalitet og perfektion. Vi leverer alt fra komponenter til samlede løsninger i aluminium.HVAD KAN WEISSENBORN GØRE FOR DIG?


Kontakt os allerede i dag på telefon 75 72 77 00 og lad os høre hvad vi kan gøre for dig. Vi står klar med seriøs og kompetent rådgivning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på aluminiumssvejsning.  

C-ID-6


C-ID-11

Weissenborn A/S
Sadelmagervej 20
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 75 72 77 00

Vores certificeringer

Cert-C-ID-6
Cert-C-ID-11
Cert-12-Factory-Production-Control-EN-1090-1